Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - OH6NT

Pages: [1]
1
Kabeln OPC-581 (3.5m) eller OPC-587 (5m) följer inte med IC-706:an vid leverans. Jag hittade inget pris på SRS men den finns på www.wimo.de för 52 EUR eller www.thiecom.de för 44.95 EUR.
/ micke

Rekommenderar att man INTE köper nåt från thiecom.de!  Skitfirma, tar inget ansvar för det de säljer, garantiservice funkar inte. Jag misstänker att de säljer B-klassade grejer från tillverkarna utan garanti. Vi köpte en av MFJ:s automattuners från dem, och den funkade inte. Sände tillbaks den för garantirep. Efter ca. 6 månader och flera påtryckningar från lokala DM-hams fick vi tillbaka den, och då var den trasigare än när den for iväg!

2
Såg att det fanns en liknande obesvarad fråga på engelska: http://www.remoterig.com/forum/index.php?topic=4844.0

Nu har jag en kompis OH6JD som har samma problem, pulsning från Android-appen funkar inte, men nog från webbapplikationen. Vet inte närmare data, men hans WS är rätt ny. Känt fenomen sen förut?

Något man kan testa eller så?

3
Feature Requests / Automagisk uppdatering av WS webbsida?
« on: 2017-02-22, 09:25:27 »
Hej på er och WB Jan!

Undrar bara om WS:ns egen webbsida kunde fås att auto-uppdatera t.ex. en gång i minuten? Är det nån inställning i min browser, eller är det en egenskap hos webbservern i burken som styr detta? Borde vara enkelt att fixa tycker jag.... Nu vet man inte om en firmware-update lyckats eller inte utan att trycka på reload... Även andra data som t.ex. uptime skulle uppdateras av sig självt då.

mvh Thomas

Pages: [1]