Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Aron Kelemen

Pages: [1]
1
Tack för dina snabba svar! :-)

2
Nu fick jag till FW-uppgraderingen. Laddade ner senaste versionen (v2.10 i skrivande stund) och uppgraderingen fungerade. Nu har jag tillgång till det förbättrade HTTP-gränssnittet för att styra reläerna med. Jag håller på att utcveckla ett litet C# .Net wapper-bibliotek som jag kan dela med mig av till alla intresserade! :-)

3
Hej Jan!
Mitt projekt befinner sig på experimentstadiet än så länge, men det lutar åt att jag kommer att styra motorn med ett eget drivsteg i stället då jag totalt behöver styra 7 motorer (shuntventilen+ventilerna för golvslingorna). Däremot fick jag problem då jag försökte uppgradera firmware från version 1.14 och bar mig åt på följande sätt:
1. Laddade ner http://www.webswitch.se/firmwares/1216H_WebSwitch-CRC-OLD_v1.12_2010-11-15.bin enligt anvisningarna för att installera innan jag uppgraderar till en senare version.
2. Startade Microbit Setup Manager och försökte ladda upp filen under fliken "FW update". Fick följande felmeddelande efter uppdateringsförsöket:
"Failed programming new firmware: Program update failed! (Invalid file content)".

Något särskilt jag bör tänka på?

Mitt OS är Vista...

Tackar för alla svar på förhand! :-)

4
Beställde en 1216H häromdagen. Tanken är att bygga ett styrsystem för golvvärmen som i första "utgåvan" reglerar värmen genom att stänga av cirkulationspumpen i intervaller. Det ideella vore att också kunna reglera shuntventilen, som också bildar föremålet för min fråga... Har någon styrt en stegmotor med 1216H? Eller är jag ute och cyklar? :-)

Jag tänkte använda 1216H mest som ett I/O-interface och sedan styra reläer/läsa av tempgivaren från ett skräddarsytt program från en PC via HTTP-kommandon...

Pages: [1]