Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - sa7auv

Pages: [1]
1
Konfiguration av RRC 1258 / Automatisk uppkoppling
« on: 2009-07-12, 16:37:06 »
Det enda jag verkar ha problem med är att RRC´n vid mig inte automatiskt vill koppla upp sig till RRC´n vid radion. Jag får alltid gå in på statussidan och välja Connect. Detta vill man ju slippa, men hur göra ?

Kör firmware 1.34. Burkarna ville inte uppgradera till 1.36. Hände ingenting när jag försökte uppgradera. Den verkar svälja BIN filen, men sedan händer inget förutom en reboot, men det är samma gamla firmware efter reboot.

Finns det förresten någon möjlighet att sätta username och password för åtkomst till burkarnas webgui ? Det hade ju varit kanon att ha med tanke på att man ligger ute publikt med ena burken.

2
Allmänt diskussionsforum / Galet bra
« on: 2009-07-12, 00:20:01 »
Byggde ihop allting och kopplade ihop. Fungerar så sjukt bra så det är knappt sant. Ramlade rakt in i en contest och fick 599 från många håll.
Bästa köpet jag nånsin gjort. Nu kan jag köra från alla möjliga ställen jag befinner mig från. Kör med HRD mot min TS-2000, men det är så skönt att hålla i handmiken som följer med radion. Det ger känslan av att finnas direkt vid radion med bara ytterst lite tillbehör, förutom PC´n med HRD då förståss.
Tack Mikael för denna lösningen !!!!!!

Pages: [1]