Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - EA1NK

Pages: [1]
1
Hello,

I have a 1216H switch to control my Expert PA. I use a ethernet power switch to turn on the RemoteRig box, transceiver power supply and 1216H WebSwitch. Rear PA switch is always ON.
When I power on the webswitch the PA turns On (as If I press the ON front panel button) and I need to turn it off via the web interface. Is there any way to avoid this behaviour?. I guess it have something to do with the serial port, as I suffered the same behaviour when connecting the PA to a RaspberryPi.

Thank you!

2
Configuration, RRC 1258 / Connection issues between boxes.
« on: 2012-06-04, 20:03:27 »
Hi, Im having some issues with the connection between both boxes. It works flawlessly with both a FT857 and a TS480 but I need to plug the AC adaptor on the control panel side twice for the panel to turn on. Quite odd issue.

I use to unplug  the control box when I leave home and when I come back and plug it in, the box boots and I can reach the configuration web but when I press the ON button on the rig panel nothing happens. If I unplug and plug again the AC adaptor then it works. Any advice?

Thank you

Shawn - EA1NK

3
Hardware, Cabling, Installations / TMV71 issues
« on: 2012-05-12, 09:12:06 »
As far as D710 and V71 service manuals states I assume the wiring to RRCs is the same for both radios. I made the cables but when I press the power on nothing happens. Has anyone tried this rig?.

Jumper settings are ok for the 9v to the panel and I'm using two switching power supplies 12v/4A to feed the boxes, so it seems this is not the problem.

Any help will be wellcome.
EA1NK - Shawn

Pages: [1]