Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - AT

Pages: [1]
1
Hej,

Kan man köra pulsfunktionen för reläer med appen på något sätt ?

/ Anders

2
Konfiguration av Webswitchen / Använda relä state i ACP
« on: 2016-12-06, 09:55:14 »
Hej,

Kan man använda ett relä state som villkor i senaste versionen ? Tolkar det lite så i hjälptexten.

mvh

Anders

3
Konfiguration av Webswitchen / Problem med remote Webswithc
« on: 2016-12-05, 14:26:48 »
Hej,

Jag försöker använda mig av en remote webswitch. Kan hitta den och alla dess in o utgångar, men när jag sedan tittar I status så är det bara översta raden som blir uppdaterad.
de andra star det unknown på. vad kan jag göra för fel?

/ Anders

4
Hej,

Jag använder WS till en snökanonanläggning med en WS vid ett Pump hus och en andra vid en stuga 2km därifrån där vi lägger snön.
Det jag vill göra är att starta o stoppa samt monitorera att pumpen går via WS i stugan.

På startpanelen i stugan har jag startknapp med lampa samt stoppknapp med lampa, en drift lampa o en larmlampa.

Jag vill tända startlampan när relä på WS i pumphus har dragit för att starta pumpen.
Utnyttjar ingång på WS stuga för att aktivera relä WS pump, kan jag baserat på det relät aktivera relä i WS stuga för att tända startlampan? Eller måste jag offra en ingång för det ?

mvh
Anders

5
Hej,

Jag har just satt upp ännu en webswithc, och försöker att göra den åtkommlig utifrån.
Om jag använder IP adressen så når jag den men jag får det inte att fungera med det host name som jag får av webswithcen
testade namnet på online ping och får svaret
Host not found: 3(NXDOMAIN)
vad kan det bero på ?

Anders

6
Hej,

Jag har ett problem med min nya WS som jag kopplar till en mobil router TP link med et 3G-modem.
Jag har forwardat port 81 och satt IP till port 81 på WS
WS kommer åt internet, för tiden och temperatur från temperatur.nu fungerar.
Vad kan det vara som strular ?

Her en till WS som ligger på min telia router och den fungerar utmärkt.

mvh

Anders

7
Hej,

Jag använder min webswitch till en kulvertstyrning och har gjort ett enkelt program som ska starta kulvertpumpen varje dag om temperaturen i slavtanken understiger 40 grader. Pumpen ska stanna när temperaturen i slavtanken går över 40 grader eller när temperaturen i lagertanken går under 40 grader ( dvs energin är slut).
Jag bifogar en bild på programmet , temperatur enligt webswitch med max min samt en temperaturkurva mätt med logger 2020. Om man tittar på loggen så ser man att det har funkat så att pumpen har startat vid 40 grader och även stannat när botten når 40, men man kan också se att pumpen har startat igen vid två tillfällen mitt i cykeln ( den blåa kurvan teknik botten respektive den rosa kurvan teknik mitt ökar i temp)
Vad kan vara anledningen till det, finns det något annat som kan trigga relät?

mvh

Anders

8
Allmänt diskussionsforum / Filter på temperatur?
« on: 2015-10-08, 16:25:07 »
Hej,

Finns det någon möjlighet att filtrera temperaturvärden? Jag verkar få några spikar och Autoprogrammen reagerar blixtsnabbt.
Ett värde skulle behöva vara stabilt några sekunder eller så för att funktionen ska bli riktigt bra.

9
Allmänt diskussionsforum / Ändra ordning på tempsensorer
« on: 2015-10-07, 07:22:06 »
Hej,

För att få listan med tempsensorer lite mer lättläst så skulle jag vilja ändra ordning, finns det något annat sätt än att ansluta en givare i taget i den ordning man vill ha dem ?

/ Anders

10
Hej,
Jag får inte till det med systemtiden som envisas med att vara två timmar förtidigt.
Börjar misstänka att jag inte fått det att funka som det ska med DNS eller så
Jag har provar jra.nu och ntp1 2 enligt diverse andra trådar, men det gör ingen skillnad.

/ Anders

11
iPhone App / Inställningar för Appen
« on: 2015-09-15, 08:48:23 »
Hej,

Jag hittar ingen beskrivning för var man hittar uppgifterna att skriva in i Iphone appens inställningar, Finns det en sådan beskrivning någonstans?

Location
Adress(URL)
User
Password.

Jag försöker ställa in den för att prova mot demo-enheten
User och password tror jag att jag hittar under Dynamic DNS settings, är det rätt ?

/ Anders

Pages: [1]