Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ik4ade

Pages: [1] 2
1
General discussion forum / Re: default username and password
« on: 2017-12-02, 22:10:48 »
Hi Mitch, now all ok. Thank you for help.
All the best, 73
Franco

2
General discussion forum / default username and password
« on: 2017-12-02, 20:39:13 »
Hi, I am setting a new RR 1258 MKII Control via IP 192.168.0.227.
It wants a username and a password to begin.
Anyone knows default username and password?
Thank you, 73
Franco

3
Thank you very much, Jan
73 Franco

4
Hi!  In web switch 1216H Is possible to look position relais and the 2 temperatures simultaneous ?  In only one image?
Thank you, 73
Franco IK4ADE

5
I think that the sensors are no good.
The good sensor works on bus a and on bus b.
Is possibile that 3 new sensors no work all 3?
Thank you, 73
Franco

6
The webswitch with the temperature sensors running is dayted at 4.2.

7
Yes, at the begin the good sensor runed in bus a and in bus b. When I have this sensor with the wire longer also it no runs.
Sorry, the second question I have no understood.
Franco

8
Yes Jan, central wire to BUS and external wires to 0V.
I have another web switch with 2 sensors since 3 years and always works.
73 Franco

9
Thank you Jan. I would like to put two temperature sensors on bus a and on bus b. I have tested 5 sensors DS18B20 but only one works.
At this good sensor I have puted a longer cable (because for external temperature) and now also it no works.
Can you help again? tnx 73 Franco

10
Hi, I have dayted a web wwitch 1216H (that I no use as automatic switch antennas) at the software 4.2. At the top now is writen "Current Frequency:0 KHz". What is this? Is possible to erase? In this version after the click mouse the signs ON OFF are later.
TNX, 73  Franco

11
Thank you Jan, 73
Franco

12
Is possible to have 10 relays by two 1216H web switches (main and slave) and 2 temperature sensors?
Temperature sensors are connected in BUS A and in BUS B. The internal temperature sensor is connected in BUS A (connections 9 and 10) where there are the connections between 1216H main and 1216H slave. Is ok this parallele connection?
TNX, 73 Franco IK4ADE

13
General discussion forum / linear amplifier 1000JXX144
« on: 2013-07-03, 21:51:55 »
Anyone can to say to me how to remote vhf linear amplifier 1000JXX144 by RRC-1258MkII?
If I put  the same COM1 or COM2 configuration parameters and cables on RS232 as Expert 1K-FA is ok???
Thank you
Franco IK4ADE

14
General discussion forum / 2M Linear amplifier 1000 by I0JXX
« on: 2012-07-08, 11:56:52 »
Anyone have tested remotized 2m linear amplifier 1000 by I0JXX with remoterig?
73 Franco IK4ADE

15
General discussion / linear amplifier 1000jxx144
« on: 2012-07-01, 14:33:58 »
Anyone have tested the new 144MHz linear amplifier 1000jxx144 with remoterig?
73 Franco

Pages: [1] 2