Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - la8gna

Pages: [1]
1
Hei. Er det mulig å bruke min pc som nettverksforbindelse å kjøre radio via denne?

2
Hjalp ikke innstillingene som vi satt opp?

73 La8gna Vegard

3
Allmänt diskussionsforum / web styring av RCC
« on: 2010-11-06, 17:14:31 »
Hei. Hvordan kan jeg endre innstillingene i radio/controllenheten når jeg ikke har dette i nærheten? har hørt at en skal kunne bruke web løsning å koble seg inn på RCC

4
La9nea: Til hvilken del skal du bruke ICE nettet? Er det der radio skal være eller controllboksen?

5
Allmänt diskussionsforum / Re: Hamradio delux
« on: 2010-08-04, 23:49:41 »
Hei. Har fått svar fra mikael, ang dette. Har fått det til å virke( når det virker da....) Men sliter med andre problemer med RRC nå:(. Men gir meg ikke ehelt enda:)


Håper du har fått svar på dette tidligere, men hvis ikke;
Koble RRC boksen til PC'n med en RS232 kabel i COM port om det finnes på din PC. Hvis ikke, må du bruke en USB til seriell COM port.
Bruk COM 2 på RRC boksen.
Gå inn på configurering på RRC boksen, velg "Serial settings",
velg:
COM 2 mode, velg din radio
COM 2 baudrate, denne må være den samme i radioen, i RRC boksen og i COM porten
COM 2 data bitz: 8
COM 2 stops bits: 1
COM 2 parity: 0/off
COM 2 terminator: 00

Gå til HamRadiDeluxe, velg "connection", velg "New" og gjør følgende valg i neste bilde: Radio merke, radio modell, speed som skal være den samme som baudrate i RRC boksen. Du skal mest sansynlig v elge å sette hake i RTS og CTS, men her må du prøve deg litt frem.
Vær oppmerksom på at speed og kom port kan endre seg hvis du endre på RTS og/eller CTS, vær nøye med å sjekke dette.  Når du har gjort alle dine valg, klikk på !connect! knappen. Hvis HRD klarer å lese frekvensen på radioen, vil et "radio display" komme opp på skjermen raskt. Jeg så du ikke hadde fått noen respons på dette spøprsmålet så jeg ville svare, men håper allikevel du har funnet ut av dette tidligere slik at du ikke har behøvd å vente helt siden du sendte ut meldingen. Lykke til!!!!!


6
Allmänt diskussionsforum / Hamradio delux
« on: 2010-07-13, 18:40:15 »
Hei. Er det noen som kan hjelpe meg med å sette opp hamradiodelux mot RCC mkII?

7
Allmänt diskussionsforum / Re: TS-480 og PTT
« on: 2010-07-12, 18:41:54 »
Så bra at du fant det ut. Har også selv funnet ut at det kan være dårlig kontakt på punkta. Slet med at det bare var brum, når ptt ble trykket inn. Så det kan være et tips til andre som sliter. beveg litt på ledningene etter at en har koblet de, mens en prøver PTT.

73 La8gna Vegard

Pages: [1]