Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - SM0VXI

Pages: [1]
1
Hej

Kan tillägga att jag kör IOS version 7.1.1, som är den senaste.


Tobias

2
Hej

Ja, jag har senaste versionen av både appen och firmwaren på webswitchen.
 Jag har appen på tre iphones, (2 st iphone 4 och 1 iphone 5s), och på ingen av dem kommer jag åt att ändra i fälten "User" och "Password". Har testat att radera appen från dem och återinstallera den, men det fungerar ändå inte.

När jag däremot installerar appen på en ipad, där appen inte funnits tidigare, så fungerar det utmärkt att lägga till uppgifter i fälten "User" och "Password".

3
iPhone App / Kan inte ändra user name och password i appen
« on: 2014-04-28, 20:08:37 »
Hej

Jag lyckas inte ändra namn och lösenord i iphone-appen. Har raderat profilen för min webswitch i appen, och även instellerat om appen. Men jag kommer inte åt fälten för "User" och "Password".
 Vad gör jag för fel?


4
Jag vill bumpa denna tråd, denna funktionalitet är precis vad jag behöver!

5
Hej!

Jag har precis införskaffat en Webswitch 1216H Extended, som framförallt kommer att användas till att fjärrstyra värme och diverse belysning på sommarstället.
Än så länge har jag ingen praktisk erfarenhet av 1-wire, och det är därför jag vänder mig till er här i forumet:

Finns det några bra alternativ för att med hjälp av Webswitchen mäta elförbrukning, och kanske även vattenförbrukning, cirkulationen i golvvärmeslingorna etc? Att det finns led-pulsdetektorer och 1-wireräknare för dessa ändamål ser jag, och att det i Webswitchens webgränssnitt eventuellt går att titta på sensorernas momentana värden förstår jag.
 Men vad finns det för alternativ för att logga dessa värden och ta fram statistik/diagram etc. över förbrukningen? Antar att Webswitchen är för begränsad rent hårdvarumässigt för att - ens som framtida feature - kunna ta sig an uppgiften att logga och presentera statistik över t.ex. energiförbrukning? Samtidigt känns det inte helt 2011 (snart 2012) att behöva ha en dator tuffande 24/7 för att åstadkomma detta.
Hur gör ni? Är det någon som har exempel på en snygg, inte alltför komplex installation (helst utan server-PC) som klarar loggning och grafisk presentation via webgränssnitt? Låg komplexitet och hög användarvänlighet är prioriterat då jag vill att mina släktingar som jag delar sommarstället med också ska kunna ta del av informationen :)

Pages: [1]