Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - LA4ESA

Pages: 1 2 [3]
31
Allmänt diskussionsforum / RRC - WINDOWS7 - 64 BIT
« on: 2010-09-10, 16:32:19 »
Hei
Kan RRC 1258MkII brukes under Windows7 64 BIT i kontroll enden?

Jeg forstår at jeg har stilt spørsmålet feil. Forsøker på nytt.
Jeg ønsker å koble RRC-1258 MkII til min computer, for kobling av TS-480 gjennom HRD. Håndterer software i RRC unit Windows 7, med 64 BIT?

73 de LA4ESA Per

32


Som ny her i forumet trodde jeg at jeg måtte skrive på engelsk, men Jeg har forstått at jeg kan skrive på norsk, mye bedre.
Derfor kommer meldingen på nytt.:
Jeg har følgende problem:
I kontrollenden, har jeg koblet RRC boksen til PC'n som er en laptop og har Windows 7, med en USB til seriell COM port.
Jeg Åpner HamRadioDeluxe(HRD) og kobler radioen til HRD. All konfigurering gjennom COM porten er gjort riktig etter mitt syn. Så åpner jeg loggboken i HRD. Etter en stund slutter HRD å fungere. Meldingen "programmet svarer ikke" kommer opp helt øverst i vinduet under HRD, ikke i loggboken. Vinduet i HRD blir grått men gjennomsiktig og er helt låst. Loggboken fungerer heller ikke. For å kjøre en test, har jeg koblet opp den samme RRC boksen til en stasjonær PC som kjører Windows XP, her med vanlig RS232 kabel fordi denne PC'n har COM port. Dette fungerer helt fint. Tester nå mot sistnevte PC men da med USB til seriell COm port. Dette ser også ut til å fungere bra. Hvis noen har opplevd det samme som jeg via Windows 7, ville det være fint å få høre om det og om problemet eventuelt er løst.

Pages: 1 2 [3]