Author Topic: Byta profil utan PC ?  (Read 2338 times)

qabo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Byta profil utan PC ?
« on: 2012-01-19, 15:54:34 »
Finns det någon sätt / alternativ att byta profil utan PC på RRC-Klienten ?

73 / C

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Byta profil utan PC ?
« Reply #1 on: 2012-01-19, 16:02:06 »
Via klientens hemsida går det ju också. (Antar att med PC så avser du Setup Manager-programmet?)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

qabo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Byta profil utan PC ?
« Reply #2 on: 2012-01-20, 11:48:27 »
Hej Jan !

Nej, poängen var just att slippa PC:n helt, efter man har satt sina inställningar.

En "site"-(profil)-väljare på lådan alltså eller något
i värsta fall kan man kanske prata CW med den för att välja.

73 / C

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Byta profil utan PC ?
« Reply #3 on: 2012-01-20, 13:58:03 »
Jaha, du menar att du vill kunna göra det utan att behöva använda vare sig en webbläsare eller Setup Manager-programmet  ;) Ja se det är ju i dagsläget inte möjligt och tål dessutom att grunnas på...
Always include type of hard/software and version when asking for support.

qabo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Byta profil utan PC ?
« Reply #4 on: 2012-01-20, 15:56:31 »
Precis så !

Och medan jag ändå är igång och önskar så kanske man kunde få
MobilaBredbandsDongeln in också direkt i RRC:n så man även slipper mobilroutern... ;-)

73 !