Author Topic: Reload för Temp  (Read 3272 times)

ptr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Email
Reload för Temp
« on: 2012-09-11, 09:02:08 »
Hej och tack för en suverän produkt och tillhörande app!

Jag har dock ett litet problem: Jag kan inte få reload-knappen för "Temp" i app'en att fungera. Värdet förblir detsamma oavsett om temperaturen ökar eller minskar, tills man stänger app'en och startar om den och först då kommer det aktuella värdet upp.
Inget jätteproblem såklart, men det vore roligt om det fungerade och man slapp starta om :) 

Software  : 2.6
Hardware  : 1
Bootloader: 1.9

webswitch 1216H V. 1.1
IOS: 5.1.1 (9B206)

roland

  • Guest
Re: Reload för Temp
« Reply #1 on: 2012-09-11, 10:22:05 »
Kollar upp det och återkommer

Mats

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Reload för Temp
« Reply #2 on: 2013-01-25, 09:13:01 »
Hej Roland. Vi är två nya användare av Webswitch och iPhone-appen för att bla. kontrollera temperaturer.
Hur går det med appen? Man måste fortfarande starta om appen för att temperaturen ska uppdatera.

mvh //Mats

roland

  • Guest
Re: Reload för Temp
« Reply #3 on: 2013-01-25, 09:21:43 »
Det har varit mycket annat i vägen ett tag. Ledsen för det.

Men jag håller nu på med att göra en ny version med lite nya funktioner.
I den kommer det felet att vara åtgärdat. Har inget exakt release datum
för den men det ligger inom de närmsta veckorna.

Andoid uppdateras först, sedan iPhone.

Mats

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Reload för Temp
« Reply #4 on: 2013-01-25, 09:54:24 »
Tack för din information, vi kör både Iphone (Ipad 4 gen) och Android i våra tester :)

mvh //Mats

roland

  • Guest
Re: Reload för Temp
« Reply #5 on: 2013-03-29, 00:31:06 »
Temperaturladdningen är nu fixad och släppt i v1.2