Author Topic: Fråga!  (Read 2067 times)

vigge01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Fråga!
« on: 2013-02-17, 16:23:43 »
Hej!

Ny på forumet!

Är det möjligt att växla läge på t.ex Output 1 genom att släppa spänning på Input 1 (en puls på typ 1 sekund)?

/Mvh
Christian

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Fråga!
« Reply #1 on: 2013-02-17, 20:28:39 »
Hej Christian,

Välkommen i gänget!  ;)

Tyvärr går det inte - iaf inte vad jag kan komma på. Det vore iofs tänkbart att lägga till en sådan funktion, men måste isf kolla om det är görligt  :D
Always include type of hard/software and version when asking for support.

vigge01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Fråga!
« Reply #2 on: 2013-02-18, 18:06:25 »
Hej o tack för svar!

Den funktionen hade räddat mig från en massa huvudbry...
Tanken är att koppla ihop en Siemens Logo och WebSwitchen, och för att få texten Relay On/Off att
hänga med så behöver jag jag tala om för WS'en via tråd (puls) att den ska ändra läge!