Author Topic: Windows 8.1 x64 problems !  (Read 2819 times)

DH8AAA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Windows 8.1 x64 problems !
« on: 2013-10-20, 13:21:42 »
Problems with version 1.68 and 1.69 with Windows 8.1?

I use Windows 8.1 64-bit and have on multiple systems problems.
Can not start... No Com ports..etc.

The 1.67 version works  fine.

best regards
Ole

roland

  • Guest
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #1 on: 2013-10-20, 23:30:25 »
That's strange. The Comport drivers for 1.68-1.69 are exactly the same as in 1.67.
Have you tested a reboot?
Any one else having those problems?

DH8AAA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #2 on: 2013-10-21, 09:43:36 »
Hallo,

on a system I get to sample only up to the selection of the network card.
When I click OK, nothing happens.


73..
Ole

DH8AAA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #3 on: 2013-10-27, 13:53:40 »
Has anyone tested version 1.6.10 with Windows 8.1 ???

roland

  • Guest
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #4 on: 2013-10-27, 14:46:39 »
Has anyone tested version 1.6.10 with Windows 8.1 ???
I have :) And for me it works

roland

  • Guest
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #5 on: 2013-10-27, 14:49:13 »
Hallo,

on a system I get to sample only up to the selection of the network card.
When I click OK, nothing happens.


73..
Ole

Is it a WIFI or a LAN network interface?

g4swx

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
    • Email
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #6 on: 2013-10-27, 15:12:31 »
I get a complete failure of 1.6.10 with both WiFi and Ethernet - it fails at the network selection stage on both my XP and Win7 laptops. The 'OK' key has no effect and only 'abort' works.

I have gone back to 1.6.6 which works fine.

IMHO release 1.6.10 sucks quite a lot...

John G4SWX

roland

  • Guest
Re: Windows 8.1 x64 problems !
« Reply #7 on: 2013-10-27, 15:14:59 »
I get a complete failure of 1.6.10 with both WiFi and Ethernet - it fails at the network selection stage on both my XP and Win7 laptops. The 'OK' key has no effect and only 'abort' works.

I have gone back to 1.6.6 which works fine.

IMHO release 1.6.10 sucks quite a lot...

John G4SWX
Dear g5swx. Thanks for the info. We will do our best to un-suck it then  :(
The introduction of WIFI connections seems to have cause troubles for people.
We will of course have a look into this and see what can be done.

Again. Thanks for you friendly note  ;)

Topic: Network infterface and RRC Micro 1.6.10 troubles
« Last Edit: 2013-10-27, 15:52:43 by Roland (Microbit) »