Author Topic: Extra utgångar via 1-wire?  (Read 2755 times)

danne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
    • Email
Extra utgångar via 1-wire?
« on: 2013-11-30, 17:49:59 »
Kan man koppla på dessa 1-wire IO:s?

https://www.m.nu/d2pc-2-io-med-skruvterminaler-och-pullupmotstand-p-256.html

Eller finns det kretsar med bara output eller bara input som också funkar?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #1 on: 2013-12-01, 07:21:44 »
Som det nu är så stöder inte programvaran i WS annat än det som uttryckligen har angetts, så den där funkar inte. Dock bra att du frågar för det vore faktiskt inte så dumt att ha stöd för den! Ska kolla på det framledes.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

danne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #2 on: 2013-12-01, 15:15:08 »
Strålande!  :)

Hoppas att ni kikar på det snart ;)

edit:
Om ni fixar det så bör det ju också funka ACP:en
« Last Edit: 2013-12-01, 15:19:17 by danne »

danne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #3 on: 2014-03-03, 15:00:47 »
Tänkte bara bumpa denna fråga lite.  :)


Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #4 on: 2014-03-03, 20:42:33 »
Du har inte råkat kika här nyligen:
http://www.webswitch.se/wp/?page_id=162;)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

danne

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #5 on: 2014-03-03, 22:09:58 »
tack,
nja. jag läste det efter jag hade gjort inlägget.

Kanon att det blir av. När tror du att betan blir godkänd?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Extra utgångar via 1-wire?
« Reply #6 on: 2014-03-04, 08:45:37 »
Jag vet inte om jag skulle kalla det att den vare sig är "godkänd" eller "inte godkänd". Att den blev kallad "Beta" är för att sätta fokus på att det har skett en hel del "under huven" och därmed bör man vara medveten om att risken för "buggar" är större än annars. Jag kör själv med den hemma och har inte sett några problem.
Always include type of hard/software and version when asking for support.