Author Topic: Rotorindikering  (Read 2211 times)

SM5PHU

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Rotorindikering
« on: 2014-01-29, 17:19:44 »
Jag upptäckte en lurig sak, som andra kanske också kan ha nytta av att känna till.
Hur jag än trixade, lyckades jag inte få webbgränssnittet att indikera åt vilket håll rotorn pekade.
Tills jag på måfå provade att klicka på knappen "Power" längst ned till höger.

Jag använder inte den. Den är satt till "Not set" i inställningarna.
Och det går bra att köra rotorn, oavsett i vilket läge knappen står.
Men lägesindikeringen visas endast om "Power" är intryckt.

73,
Jonas/SM5PHU

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Rotorindikering
« Reply #1 on: 2014-01-29, 19:09:12 »
"Well spotted Sherlock!"  :D  (Förresten är det nog vi på Microbit som bäst behöver veta det så vi kan göra nått åt det, hehe!)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

SM5PHU

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: Rotorindikering
« Reply #2 on: 2014-01-29, 21:31:26 »
Förresten är det nog vi på Microbit som bäst behöver veta det så vi kan göra nått åt det, hehe!
Jag hade nog en liten sådan baktanke...  :)
Grattis till exakt 1000 foruminlägg!

/Jonas

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Rotorindikering
« Reply #3 on: 2014-01-29, 21:48:02 »
Har du Sherlock som mellannamn, hehe? (Eftersom du även lade märke till det)
Always include type of hard/software and version when asking for support.