Author Topic: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?  (Read 2249 times)

SM0SHG

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« on: 2014-10-13, 22:04:58 »
Hej,
Kan jag med exempelvis en sådan här: http://www.kjell.com/sortiment/el/el-produkter/starkstrom/fjarrstrombrytare/sjalvlarande/nexa-pro-vaggsandare-p50378 styra Webswitchens relän?
Med vänlig hälsning,
Adde

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« Reply #1 on: 2014-10-14, 08:25:35 »
Hej,
Nej, Webswitchen kan inte det i nuvarande programversioner. Det finns dock planer på att utöka den med bl.a sådant.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

SM0SHG

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« Reply #2 on: 2014-10-14, 08:44:36 »
Ok, då får jag avvakta tills detta blir verklighet. Då vet Ni att det iaf finns en kund ;)
Adde

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« Reply #3 on: 2014-10-14, 08:49:22 »
Ok, då får jag avvakta tills detta blir verklighet. Då vet Ni att det iaf finns en kund ;)
Adde
;)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Fredde

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« Reply #4 on: 2015-11-24, 10:58:44 »
Hej,
Är detta något som har kommit med i 4.23 Home?
Lyckas inte riktigt klura ut det av revisions logen.

//Fredde

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kontrollera Webswitchens relän med Nexa?
« Reply #5 on: 2015-11-24, 11:18:33 »
Ja, det borde funka om väggbrytaren läggs in som en Nexa-brytare i programmeringen. Då borde brytaren kunna användas i AC-programmen som en ingång, på samma sätt som en handburen sändare.
Always include type of hard/software and version when asking for support.