Author Topic: Kenwood TS-2000 disconnect problem  (Read 2740 times)

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Kenwood TS-2000 disconnect problem
« on: 2015-09-10, 10:10:26 »
Hi Roland,

the problem with the disconnect still exists (the TS-2000 still running after disconnect).
You told me, may be it is a timing problem ?

73,
Uwe


 
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #1 on: 2015-09-10, 11:08:50 »
Oh really. I could repeat the problem here and made some minor changes and after that I could not repeat it.
That was published and I considered it as fixed. But apparently not then. I could not test against a TS-2000, used a TS-480.
However I don't the radio-type is important. There must still be something in the Nano-App then. I will check on it again.

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #2 on: 2015-09-10, 14:40:17 »
Ok Roland,

thank you.
If you need to test it, you can use my radio.

73, Uwe
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

sm0xdo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #3 on: 2015-09-30, 22:03:24 »
hi,
I'm suffering the same issue with a difference that when then disconnection happens the TS2000 is turned off.
I'm running FSK QSOs and it would be helpful maintain connection without touching the app.
73 de petri

sm0xdo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #4 on: 2015-10-01, 09:01:19 »
hi,
more testing here.
now I see a link with disconnection be due to screen saver activation. I extended time when screen saver (black screen) is activated from default to 10min and disconnections doesn't appear any more frequently. actually I have not had any, so I don't know if disconnections disappeared.
73 de petri

roland

  • Guest
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #5 on: 2015-10-01, 10:30:13 »
Will have a check on what effect screensaver has.
Have to finish up VFO-support on Yaesu first thought (a day or two)

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #6 on: 2015-10-03, 22:13:27 »
Hi Roland,

the problem with the disconnect is still present, isnīt it ?

Uwe
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Kenwood TS-2000 disconnect problem
« Reply #7 on: 2015-11-14, 20:59:51 »
Hi Roland,

is there a chance to fix the problem with the disconnect ?
73, Uwe


RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B