Author Topic: Multiple user on Remoterig System.  (Read 2246 times)

LA7THA

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Multiple user on Remoterig System.
« on: 2010-10-07, 13:40:02 »
Hi

We are three users on the remoterig system here.
Radio RRC settings are Programmode 4 Generric for use whit HRD, and Programmode 5
TS480 for remotehead use.
When i use the system using HRD or TRX-Manager all is ok, Programe mode 4 in Control end and Radio end. When my friend try to use the system using the Dispaly/Remotehead we cant get it to work. We change the setting in Radio RRC and Control RRC to programode 5. Baudrate in Control end is  also 57600, and controlpanel settings to YES.
When he press the ON buton on remotehead we get the yellow SIP connection but
Radio/Display do not turn ON. using Hardware 3, software version 0.0.2.7 Build Feb 18 2010

Any sugestion here.

73 Rune LA7THA

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2606
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: Multiple user on Remoterig System.
« Reply #1 on: 2010-10-07, 13:49:58 »
Why using 8 month old software. Update to latest version first and try again.

I use it the ssame way my self and it's no problem

73 de mike

LA7THA

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Multiple user on Remoterig System.
« Reply #2 on: 2010-10-07, 15:40:08 »
Hi

New firmware in all RRC Boxes, latest version.
Still ok using HRD/TRX-Manager but when using Remotehead we get the yellow LED SIP connection but Display dont turn ON.
If there was someting wrong whit cable i would not get the SIP connection ? or ?
And it also work ok using HRD/TRX-Manager

73 Rune LA7THA