Author Topic: Problems when trying to operate remote webswitch with nexa card  (Read 3068 times)

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Hi,

I have a problem when trying to operate a remote webswitch's relays and nexa switches. I can only get the first unit (relay or nexa switch) in the list to operate, although I can see all of them. I have described the problem in more detail in the attached word file.
Best Regards

Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
First question: Which firmware version are in the Webswitches?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Primary webswitch:
Software   4.20
Hardware   2
Bootloader   1.10
Remote webswitch:
Don't know, will check tonight. It is less than two months old, and I updated it according to the manual before using it.

/Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
It might be worth trying out 4.23 as there are remote WS fixes in that version.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
OK, I will try the 4.23 asap
/Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
OK, I will try the 4.23 asap
/Lasse
Get back and tell how it goes. If it still isn't working them we'll fix it some other way.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Hi,
the 4.23 solved at least some of the problems. I am able to operate the nexa switches although it is a bit unstable. I will look into the stability problem when I get more time.
Tnx for your fast help.
/Lasse :)

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
One step in the right direction then! It will be interesting to hear about your further evaluation results :)
Always include type of hard/software and version when asking for support.