Author Topic: Remote WS functionality in app?  (Read 2012 times)

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Remote WS functionality in app?
« on: 2015-11-27, 11:00:21 »
Hi,
in the iPhone app I am able to see/operate the relays of the primary WS. I cannot see or operate the remote WS relays/nexa switches. Is the app supposed to work this way or am I doing it the wrong way. The relays/switches are named.
/Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Remote WS functionality in app?
« Reply #1 on: 2015-11-27, 11:21:54 »
It's not the app as such, but the WS itself which currently does not allow apps to access remote Nexa/relays. A workaround, as you surely know, is to configure the remote WS separately in the app.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Remote WS functionality in app?
« Reply #2 on: 2015-11-27, 11:47:02 »
Do you mean accessing the remote WS via another port in the router just as it were a stand-alone WS?
/Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Remote WS functionality in app?
« Reply #3 on: 2015-11-27, 11:48:24 »
Do you mean accessing the remote WS via another port in the router just as it were a stand-alone WS?
/Lasse
Yes, exactly.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

kampen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Remote WS functionality in app?
« Reply #4 on: 2015-12-02, 15:10:21 »
Just a follow up question:
Is it possible to use the WS DDNS with a port extension e.g. http://xxxxxx.ddns.webswitch.se:81 in order to access two webswitches on different ports behind the router.

/Lasse

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Remote WS functionality in app?
« Reply #5 on: 2015-12-02, 15:47:20 »
Just a follow up question:
Is it possible to use the WS DDNS with a port extension e.g. http://xxxxxx.ddns.webswitch.se:81 in order to access two webswitches on different ports behind the router.

/Lasse
Yes, that is not a specific function of the WS DDNS system, but a general way of entering an URL with a non-default port(<>80)
Always include type of hard/software and version when asking for support.