Author Topic: TS-480HX Issue  (Read 1264 times)

Serge_VA3SB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
    • Email
TS-480HX Issue
« on: 2016-02-01, 03:21:03 »
Hello to the group.

I recently purchased a TS-490HX to use as my remote radio.

I had used my remoterig RRC's with a Yaesu FT 3K. Worked very well.

I made the changes to the jumpers as per the manual and when I press the "on" button on the radio, I am able to connect to the radio RRC (from within my own network. The problem is that I am not able to get the radio's control panel to illuminate. I am using a 5 amp power supply to power up the RRC COntrol unit. I have tested the RJ11 cables and they are working fine (if I connect them directly to the radio and control panel of the TS-480). 

I have also changes the settings on both the Control unit and Radio RRC's as per the manual.

I would appreciate any information or feedback on this issues. Thank you very much for your assistance in advance.

Regards

Serge
VA3SB

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2476
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: TS-480HX Issue
« Reply #1 on: 2016-02-01, 10:52:05 »
Hi

You can send me ( as PM) the exported settings (html) files from both units so I can have a look at your settings.

73 de mike

Serge_VA3SB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
    • Email
Re: TS-480HX Issue
« Reply #2 on: 2016-02-01, 14:17:39 »
Hi Mike. Thank you for your prompt response.
I will send you the HTML export files in a few minutes.

Thank you in advance.

73

Serge
VA3SB