RRC 1258 Support på Svenska > Konfiguration av Routrar och Brandväggar

Telia och TP-Link.

(1/4) > >>

sm6rse:
Hej är det någon som kör denna kombon  ?  Hemma : Thomson  TG789vn (Fiber 100/100)  Remote QTH : TP-Link TL-MR3420 med usbmodem på sidan 4g abonnemang (ej kontant). Båda Telia abonnemang samt  RRC-1258 Mk II s V7.

Har du erfarenhet av detta fungerar hör av dig snarast. Och har du inte fått det att funka tala om vad du gjorde istället. Tålamodet är snart slut  >:(. Har sparat ner inställningarna som html om så önskas.

Tack på förhand ! 73 de RSE

sm2o:
vad sa Telia o publik IP ?

här kan du kolla att ddns systemet uppdateras med rätt IP. Men som sagt routern måste få samma publika ip om det skall funka

http://ddns.remoterig.com/status/

/micke

SM5DXU:
Hej!
Jag försökte koppla upp mig via en ny TP-Link router remote på ett fibernät. Det gick inte på något vis, så jag provade med en D-Link router istället och allt har funkat sedan dess.
TP-Link routern lämnade jag tillbaka till fibernäts leverantören Lidén Data. Dom hade vid det laget bytt fabrikat till just D-Link.
/ Göstha

Skickat från min F5121 via Tapatalk

sm6rse:
"vad sa Telia o publik IP ?"
När jag ringde Telia i våras sa de att det hade publikt ip. När jag ringde idag så sa de att det var en betaltjänst reserverad för företagskunder.
Så nu är jag på ruta ett igen. Någon som använder ett mobilt bredband som funkar ? Hör av er och berätta vilket.
Tack för svar hittills.


/Dean /RSE

sm2o:
Det var ju inte bra, det sista jag hörde om Telia var att abonnemang hade publik IP men inte kontantkort etc. Så då har dom försämrat ytterligare. Hos Net1 och Tre kan man få det mot avgift. dom andra vet jag inte, och sen tycks ju ändringar ske hela tiden, så man måste nog ringa runt.

/micke

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version