Author Topic: Telia och TP-Link.  (Read 2657 times)

SM6URQ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Telia och TP-Link.
« Reply #15 on: 2016-07-18, 11:34:57 »
RSE
Tänk på att du endast får publik-ip av Tele2 om du använder deras hårdvara (modem/router). Detta enligt deras support. Ringde runt för en månad sedan när jag skulle välja operatör.

73 de URQ

sm6rse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Telia och TP-Link.
« Reply #16 on: 2016-07-18, 17:47:25 »
Ok , tack bra att veta.

73 de RSE

sm6rse

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Telia och TP-Link.
« Reply #17 on: 2016-07-25, 09:07:46 »
Hej igen  !
Äntligen har jag fått ordning på grejorna ! Att de gula lamporna bara tände sig en kort stund berodde på att en nätverkskabel som såg hel och fin ut inte var hel ! Efter det så startade radion fin fint.
Jag konstaterade också på Tele2 och Telia 4g abonnemang så har man publikt id, oavsett vad som tidigare förmedlats från respektive support !
Och det var inte bara jag som hade problem med TP-link routern, Zyxel LTE3301 4G-router fungerar utmärkt.

Många tack för era svar !
Nu kör vi remote så det nästan ryker  :)

73 de RSE/Dean

SM6URQ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Telia och TP-Link.
« Reply #18 on: 2016-07-25, 10:30:43 »
Grattis! Kul att höra att du är igång. Det tycks kunna skilja mycket på de svar man får från kundtjänsterna beroende på vem man talar med.

73 de SM6URQ