Author Topic: Micro, 7100, pulsing audio.  (Read 662 times)

bigchimp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Micro, 7100, pulsing audio.
« on: 2016-10-15, 08:22:00 »
I'm now looking to order the RRC Micro and working on getting everything running beforehand. I am getting a couple of problems.

In the RRC client the green bar graph is pulsing about once per second, and the RRC light pulses green and a flicker of orange or red in time with the bar graph. When I open HRD and slide the volume the audio pulses in one second busts.

I am getting a UDP cmd status error(0).

The audio out port is normally 13001 with the radio RRC connected and the 7100 head. Everything works fine with this setup. With the RRC client connected the audio output port switches to 13003 and the command Out port to 13004.

Here is the status page from the radioRRC;

Name
Value
P5.2
ON
Connection status
Faulty(See below)
SIP status
Connected/transfering
Last SIP error
None
RTP status
Excellent(60)
UDP cmd status
Error(0)
SIP command timeout
0
Rx Jitter buffer size
7
Rx Jitter delay
6
Dual Rx
0
Current audio packet size
40
Current audio quality
0 - alaw 8 kHz
External IP
173.183.2.92
SIP Out port
13000
SIP In port
13000
Audio Out port
13003
Audio In port
13001
Command Out port
13004
Command In port
13002
External SIP In port
13000
External Audio In port
13001
External Cmd In port
13002
Other party
24.85.226.14
Input 1
High
Input 2
High
Output 0
Low
Output 1
Low
Output 2
Low
Dynamic DNS status
OK
Ping status (watchdog)
Off
DNS status
OK, remoterig.com = 213.180.92.125
Active profile
7100 Base
PTT status
OFF
Antenna-Switch (IP)
not connected
Common network settings
No
System messages
No

My system is Windows10. I followed the instructions on another posting for the Microbit device manager and was not able to get a resolution.

Any assistance will be appreciated.

Ian
Vancouver