Author Topic: Problem med remote Webswithc  (Read 1284 times)

AT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Problem med remote Webswithc
« on: 2016-12-05, 14:26:48 »
Hej,

Jag försöker använda mig av en remote webswitch. Kan hitta den och alla dess in o utgångar, men när jag sedan tittar I status så är det bara översta raden som blir uppdaterad.
de andra star det unknown på. vad kan jag göra för fel?

/ Anders

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2451
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #1 on: 2016-12-05, 17:49:13 »
Hej
Mna måste ge reläerna ett namn eller en text för att de skall synas

/micke

AT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #2 on: 2016-12-06, 08:14:19 »
Hej,

De har namn,se bifogad bild.

/ Anders

AT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #3 on: 2016-12-06, 08:15:40 »
Hej igen,

Jag kör version 4.20, borde jag uppgradera till 4.23?

/ Anders

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2451
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #4 on: 2016-12-06, 09:02:52 »
det kan nog vara ide, har inte hört om nått annat bekymmer än det att man måste skriva namn på reläerna för att de skall dyka upp

/micke

AT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #5 on: 2016-12-06, 09:52:44 »
De dyker upp så att jag kan se dem, men uppdateras inte av någon anledning.
/ Anders

AT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Problem med remote Webswithc
« Reply #6 on: 2016-12-14, 14:55:13 »
Hej,

Verkade hjälpa att uppdatera mjukvara, nu funkar det fint!
Min andra fråga kvarstår, kan jag använda tillstånd på ett relä för att styra ett annat relä?

/ Anders