Author Topic: TS2000 - RC2000 doesn´t start  (Read 531 times)

DM1CG

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
    • Email
TS2000 - RC2000 doesn´t start
« on: 2018-01-19, 15:28:47 »
Hello all

I reactivat my TS2000 with RC2000. around 2 years ago all was working well.
Now the RC2000 dont start the display.
I tested two RC20000.
I also test them on teh TS2000 I will to remote.

Only one time I saw the Dispaly - 144.148 my EME QRG.
The RC20000 was without yellow backlight.

I reset the conrol unit... but it doen´t help.
It look a little that teh 8V are not really there.
any idea ?

best 73 de Carsten
DM1CG

edit:
My radio side have a problem to save the settings, in the debug mode I see this error:
Unknown form variable 'BXYZ1'!
Settings submitted!
----------------------------------------
« Last Edit: 2018-01-19, 18:43:08 by DM1CG »

dj0qn

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1845
    • View Profile
    • DJ0QN / K7DX
    • Email
Re: TS2000 - RC2000 doesn´t start
« Reply #1 on: 2018-01-19, 18:46:43 »
Carsten,

If it was working before and no longer works, then something in the environment has changed. There
is (was) nothing wrong with the RRC setup, at least not until you started changing things.

The problem was either in the network somewhere (new router, internal IP address changed, etc.), or
a cable was disconnected somewhere.

73,
Mitch DJ0QN / k7DX

partytyme

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: TS2000 - RC2000 doesn´t start
« Reply #2 on: 2018-02-03, 21:58:32 »
 if it works plugged right in it to the ts2000 it self  i would reseat the  jumpers i had to make up a new jumper from the control heat to the  box i learned not to over crimp the jacks you end up pushing the pins so far down they don't make a good connections  and my display would dim out until i wiggled the plugs then come back