Author Topic: First install wifi card , not ok  (Read 177 times)

F4TXR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
First install wifi card , not ok
« on: 2019-02-24, 10:04:08 »
Hello everyone! ,
First question!
I just bought a module for my 1258 mkii remote computer and I just installed it on the map
How to activate it?
After setting it up on P3, I do not have wifi signal
And how to know his SSID and passwd?
In advance, thank you all for your help
73's
Marco
« Last Edit: 2019-02-24, 10:05:48 by F4TXR »

dj0qn

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2012
    • View Profile
    • DJ0QN / K7DX
    • Email
Re: First install wifi card , not ok
« Reply #1 on: 2019-02-24, 15:43:58 »
Hi Marco,

Look at the RemoteRig manual, pages 86-92.

73,
Mitch DJ0QN / K7DX

F4TXR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: First install wifi card , not ok
« Reply #2 on: 2019-02-24, 16:44:04 »
Hi  ,
Tks for you fast reply ,
immediatly i go look it
Tks again !
Also , i have other question
I can ask you ?

F4TXR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: First install wifi card , not ok
« Reply #3 on: 2019-02-24, 17:11:08 »
Hi Marco,

Look at the RemoteRig manual, pages 86-92.

73,
Mitch DJ0QN / K7DX

After reading and performing the various operations of the manual (86-92) that I had already done, the state of the card remains down

The card is brand new, I just received it. A small red led stays on steady
Thank you for your return ,
73's
Mark

dj0qn

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2012
    • View Profile
    • DJ0QN / K7DX
    • Email
Re: First install wifi card , not ok
« Reply #4 on: 2019-02-24, 19:16:43 »
What happens when you do a WiFi scan? What do you see?

73,
Mitch DJ0QN / K7DX