Author Topic: DNS för 1216H  (Read 840 times)

SM5LW

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
DNS för 1216H
« on: 2019-11-17, 16:21:10 »
Jag försöker få igång en nyinköpt Webswitch. Allt verkar fungera förutom Dynamic DNS. Jag får felmeddelande Error code: 100 (se nedan i kopia av System info). I en annan konversation på Forum gällande AS1299 (SM5FMS) har samma felkod noterats. Är det sannolikt att jag har en liknande situation, dvs en bug den software version 4.47 som jag använder?

Hälsningar / Dag (SM5LW) 


Company   Microbit
Product   1216H WebSwitch
Model   HAM
Software   4.47
Hardware   3
Bootloader   1.14
Build   Jun 3 2019 12:08:17
S/N   3915
PID   4
Uptime   0 Days, 0 Hours, 18 Mins, 53 Secs
========================================   
MAC   00:1e:fd:00:cd:23
IP address   192.168.8.236
Netmask   255.255.255.0
Gateway   192.168.8.1
DNS   192.168.8.1
========================================
Max available memory   18301
DNS status   OK, remoterig.com = 213.180.92.125
Dynamic DNS status   Error, code=100
NTP status   Disabled
Ping status (watchdog)   Off
Active profile   Default
Last WD Reset   563559551
TCP Error counter   4218198076
Webserver   1

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: DNS för 1216H
« Reply #1 on: 2019-11-17, 17:54:02 »
Jo ddns funkar inte i v4.47, du kan byta firmware till 4.27 om du behöver den funktionen, det kommer en ny version endera dan också där det är fixat.

Men oftast behöver man ju inte använda ddns i WS eftersom man oftast redan har en aktiverad för RRC, den funkar lika bra

73 de micke

SM5LW

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: DNS för 1216H
« Reply #2 on: 2019-11-17, 21:27:04 »
Tack för snabbt svar! / Dag