Author Topic: Com0 Com1 and Com2  (Read 2522 times)

va3mw

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
    • View Profile
    • Email
Com0 Com1 and Com2
« on: 2011-05-30, 21:30:25 »
In my setup, I have the following.

TS-480
Com 1 is my Elecraft W2 Wattmeter
Com 2 is my LP-Remote control board for the remote site.

Am I correct in reading that at the control head end, that it is possible to connect the radio to the computer for HRD as example, but that I would have to give up Com 1 or Com 2 to do it?

73, Mike

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2606
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: Com0 Com1 and Com2
« Reply #1 on: 2011-05-31, 21:23:53 »
Hi

Yes there are only 3 serial ports

73 de mike

va3mw

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 40
    • View Profile
    • Email
Re: Com0 Com1 and Com2
« Reply #2 on: 2011-06-01, 04:56:11 »
Yes, there are only 3 serial ports, but can I access Com0 via USB on the Console end?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1800
    • View Profile
    • Email
Re: Com0 Com1 and Com2
« Reply #3 on: 2011-06-01, 08:49:35 »
Yes, there are only 3 serial ports, but can I access Com0 via USB on the Console end?
No, only Com2 can be accessed via USB. Might change in the future though.
Always include type of hard/software and version when asking for support.