Author Topic: Mina ACP fungerar inte  (Read 4025 times)

Becke1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Mina ACP fungerar inte
« on: 2011-07-14, 23:17:31 »
Har gjort tre enkla, bara tidsstyrda som ska reglera Nexa-switchar. Inga fungerar, efter omstart så visas att row 1 styr men efter  cirka 1 minut försvinner row 1 och Nexa burken står kvar i samma läge. Har provat med både on och pulse on ( och off övriga tider på rad 2) Har uppgradert till .22 men samma sak. Något tips?

Becke1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Mina ACP fungerar inte
« Reply #1 on: 2011-07-15, 09:47:45 »
Så här ser det ut (gick visst inte bifoga från iPad). Provar när jag kommer till dator,

Becke1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Mina ACP fungerar inte
« Reply #2 on: 2011-07-15, 09:55:12 »
Blid på när det visar att programmets row 1 är aktiv
10 sekunder senare när jag uppdaterar sidan så slocknar (row1)
Ett av proggen som inte fungerar.

karro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
    • Hägran 5
    • Email
Re: Mina ACP fungerar inte
« Reply #3 on: 2011-07-17, 20:56:15 »
Hej Becke,

klockan räknar från 00:00 till 23:59.

Prova att ändra så att dina villkor slutar 23:59 och inte som nu kl 00:00.

Bifogar ett exempel från ett av mina program.
För att vara säker på att det alltid finns ett giltigt villkor så börjar jag
med "Off" hela dygnet. Jag lägger sedan till alla "On"-villkor.

I exemplet styr jag lampan vid entrén - den ska vara tänd under
kvällstid om solen är nere. Under helgen lyser lampan hela natten.
Slutligen går det att tända lampan manuellt med vanlig strömbrytare
innanför dörren som är kopplad till en av de digitala ingångarna.


Becke1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Mina ACP fungerar inte
« Reply #4 on: 2011-07-19, 12:48:56 »
Tackar för tips. Problemet var att jag körde Nexa-reläer och då fungerar "pulse on" resp. Off om man sätter pulslängd 1 sekund.
Så NU fungerar allt som det ska. Blir till att lägga ut 1-wiren och löda efter sommaren.