Author Topic: remote power on  (Read 2683 times)

ab7r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
    • Email
remote power on
« on: 2011-10-13, 23:01:49 »
Can one of the I/Os on the radio rrc be used to turn on a K3 using pins 5 and 8 on the K3 ACCY port? 

Tnx
Greg
AB7R

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2644
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: remote power on
« Reply #1 on: 2011-10-13, 23:20:26 »
Yes set the output to "connect" then it will work, it's how it's done in the K3 Twin

73 de mike

ab7r

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
    • Email
Re: remote power on
« Reply #2 on: 2011-10-18, 18:41:04 »
Thank you.  I will be testing this out tonight after I make up an IO cable for the remote on/off and rtty.

73
Greg