Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - sm6rse

Pages: [1]
1
Konfiguration av RRC 1258 / Tappar wifikortet
« on: 2017-04-22, 09:39:16 »
Hej ! har följande konfig:  RRC-1258 Mk II S med wifi. Problemet är att när jag startar upp så står PWR bara och blinkar . När jag kollar i browsern går den ej att finna. Med usb inkopplad och Microbit 2.0 och scan så säger den no wifi card ! Provar att öppna burken för att lossa och sätta tillbaka wifikortet och då hittar den nätverket igen. Men efter en minut är det borta igen och lampan blinkar. Detta har hänt mig en gång tidigare men då fungerade direkt efter att jag lossat och satt tillbaka wifikortet igen.
Några förslag på hur jag ska gå vidare önskas.
73 de RSE

2
Hej ! Funkar det med flera anslutna användare dvs remotrig controlunit + IC-7100 fronter  ?. Om ja, finns det ngt system som visar när den används för de övriga anslutna användarna ?

Med vänlig hälsning Dean

3
Conf: 2 x 1258mk2s, Remote qth: zyxel LTE3301 router + telia mobilt 4g (ej kontant kort) Hemma qth: Thomson router + telia fiberlan 100/100. Radio : Icom IC-7100.

Problem : efter att ha fungerat (nästan) klanderfritt i en vecka har det nu efter en veckas uppehåll börjat att krångla . Jag får ingen kontakt med Radio RCC :n dvs radion startar ej och i webläsaren chrome står det connection refused. I control RCC status står det SIP unknow. Har provat att starta om routern på remote qth:t ett antal gånger nu men det hjälper inte tyvärr.

Det är kopplat så att strömmen till RCC radio och radioenheten bryts samtidigt med routern.

Vad att göra ?

4
Hej är det någon som kör denna kombon  ?  Hemma : Thomson  TG789vn (Fiber 100/100)  Remote QTH : TP-Link TL-MR3420 med usbmodem på sidan 4g abonnemang (ej kontant). Båda Telia abonnemang samt  RRC-1258 Mk II s V7.

Har du erfarenhet av detta fungerar hör av dig snarast. Och har du inte fått det att funka tala om vad du gjorde istället. Tålamodet är snart slut  >:(. Har sparat ner inställningarna som html om så önskas.

Tack på förhand ! 73 de RSE

Pages: [1]