Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Wahlman

Pages: [1]
1
iPhone App / Re: iPHONE app...
« on: 2012-10-19, 08:57:11 »
Hej!

Har kört appen ett tag på iPhone 4 och det har funkat bra (styr relä + kollar temp)
Har nyligen uppdaterat telefonen till iOS6 och då slutade visningen av temperatur att funka, d.v.s. det funkar inte att göra reload. Om jag startar om appen så visas aktuella temperaturer.

2
Ägnade helgen åt att testa tipset med extra switch m.m. Satte in en zyxel miniswitch. Resultatet detsamma. Noterade att Uptime-värdena mycket riktigt var låga.
Fick den lysande idén att kolla om det fanns någon firmware-uppdatering till min gamla router (D-Link DI-524). Det fanns det !!
Tankade hem version 2.07 och installerade och då hoppade allt igång. Kör nu med bara port 8080 öppen. Plockade ner webswitchen från DMZ. Funkar fortfarande.
Den enda störning som jag noterar ibland är att webbsidan inte laddas fullständigt när jag accessar den. Kör jag en update i browsern så laddas allt utan problem.
Kommer att ägna sommaren åt att fortsätta mitt projekt att fjärrstyra det mesta i stugan  8).
Tack för en bra support och en spännande produkt!
/Wahlman

3
Jag har ett problem som påminner mycket om detta. Jag köpte switchen för ett par veckor sedan och har laddat den med senaste firmware.
Jag använder den för att styra värmen i en sommarstuga (än så länge bara genom att slå på och av switcharna).
Den sitter bakom en D-Link (trådlös) router och jag använder DynDns för att nå den. Detta funkar klockrent ett tag. Om jag surfar till switchen och sedan inte gör något på en stund (typ 30 min) så får jag inte längre svar när jag försöker ansluta igen. Om jag startar om routern så funkar det igen tills jag låter den stå overksam ett tag. Jag får meddelandet "Webbsidan kan inte visas" i browsern (i.e. 8).
Jag har öppnat en massa portar enligt tips på detta forum. Har även lagt switchen på DMZ. Har provat att byta port till 8080. Det enda som funkar är att starta om routern. Routern funkar felfritt för övrigt.
När det funkar att nå den så kan jag ansluta från flera ställen (olika IP-adresser) så den verkar inte låsa mot en specifik uppkoppling.
Nur har jag slut på idéer. Måste jag byta ut routern?

Pages: [1]