Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Samuel

Pages: [1]
1
Andriod App / Vart har tomorrow tagit vägen?
« on: 2013-09-29, 21:02:53 »
under OVERRIDE för motorvärmaren i android-appen finner jag inte längre alternativet TOMORROW.

De jag kan se är DISABLED, OFF, ON, TODAY.

Kör med senaste version av Appen och Firmware 3.3
Hade inte skadat att göra de fälten lite större som någon annan redan har skrivit i en tidigare topic  :)

2
Hej!

Hur fungerar "Self learning, use latest received"? har provat att använda min fjärr men inget dyker upp i webswitchen?


Dessutom skulle det vara fint om man kunde ta emot signaler i webswitchen via NEXA. Tex om man vill overridea belysning. Ponera att belysningen släcks klockan 0000 enligt auto control, men jag vill att det ska fortätta att lysa antingen konstant eller i tidsintervall i tex 2 timmar. Det hade underlättat för vissa mindre teknikintresserade familjemedlemmar!

3
Efter senaste uppdatering funkar den fint på min Nexus med ICS 4.03


4
Allmänt diskussionsforum / Android 4.0 ICS app startar ej
« on: 2012-01-25, 11:19:30 »
Nu har jag försökt att installera appen ett par gånger på min nya nalle med Android 4.0 ICS.
Installationen går utmärkt, men när jag försöker starta programmet säger den att programmet inte är installerat. Det märkliga är dock att om man letar rätt på appen på market så säger den att den är installerad och därifrån går det starta den.

Så jag kan använda appen från market men inte från skrivbordet/menyn, och då funkar den som den ska förutom force close på ett av mina nexa relän, och det blir alltid force close på just det reläet?

Är det ett problem med ICS?

5
Det som jag efterfrågar är en smidig sätt att kunna styra av/på relän/nexa, eller programmen. Programmen kan man sätta upp i datormiljö.
Men framförallt styrning av motorvärmaren. Jag som jobbar väldigt oregelbundet vill kunna ställa in avfärdstiden när jag lagt mig i sängen och sätter klockan på ringning. Jag behöver ingen veckostyrning utan vill ha chansen att även kunna styra med ett dygns framförhållning. Därav blev jag intresserad av den här tråden. Men kan ni få till nåt i en app så vore det till det bättre!

Ser fram emot en bra app, det skulle lyfta webswitchen för mig som användare och förmodligen medföra fler sålda enheter för er!

Behöver ni betatestare så finns jag här!

6
Den utökade!

Jag kan se temperaturen i appen, eller snarare kunde. Nu får jag force close så fort jag startar appen. Kör Htc Legend med 2.2

7
@ nilrog
Intressant läsning! Köpte en webswitch av just den anledningen som du beskriver, att kunna sätta på motorvärmaren smidigt med telefonen!
Är mycket intresserad av hur utvecklingen blir av det här.


@microbit
Tyvärr funkar inte android-appen för mig, force close när jag försöker ansluta. Men vad jag har förstått så finns inte motorvärmardelen i appen än. Kommer sådana här funktioner att finnas i kommande appar?

Pages: [1]