Author Topic: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?  (Read 19870 times)

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #15 on: 2012-09-20, 17:54:36 »
Hehe, nu funkar det visst! Räckte tydligen att öppna port 80 till switchen. Jag mixar inte ihop nått. Jag vet bara inget om sånthär ::) ;D
Jag tog bort min bild i förra posten då jag visst råkade visa "min" adress till webswitchen, kontrollerade med en polare och det funkade från deras dator.

Tack för hjälpen!

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #16 on: 2012-09-21, 09:16:58 »
Hmm, idag får jag denna bild på jobbet (Se attachment)

vad kan detta bero på?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #17 on: 2012-09-21, 09:56:30 »
Vad försöker du göra när du får det felmeddelandet?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #18 on: 2012-09-21, 10:14:09 »
Bara gå in på webswitchen från jobbet

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #19 on: 2012-09-21, 10:19:07 »
Det funkar härifrån. (Du bör nog ta bort fler bilder i tidigare inlägg då din DDNS-adress syns där också)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #20 on: 2012-09-21, 10:43:45 »
Ops, tack för varningen ;D

Då är det förmodligen några brandväggar eller liknande på jobbet som ställer till det?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #21 on: 2012-09-21, 12:21:13 »
Vet inte, men den verkar klaga på att den inte ens hittar sidan. Du angav väl rätt adress, hehe?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #22 on: 2012-09-21, 14:56:32 »
Jo det är rätt adress men jag testade med ett annat jobbs dator som också har hög säkerhet och då får jag upp ramen på webswitch sidan innan den kör timeout, måste skaffa ett bättre jobb med friare internet ;D

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Får inte tiden att stämma, hur gör jag?
« Reply #23 on: 2012-09-21, 15:23:24 »
Kanske surfa från en ny egen Nokia Lumia 920, hehe?  ;)
Always include type of hard/software and version when asking for support.