Author Topic: No web access after FW update  (Read 10247 times)

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1807
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #15 on: 2013-11-07, 14:18:52 »
Thanks, I placed order.

Last year you added Rotaror to WP app and I have been very pleased like yesterday we had storm cust speed up 30ms so I could turn antennas sideways to wind.
;D

Here is the next challenge, WS reads data from many places like temp.nu so WS reads wind-data from nearest station and turns antennas based on programmed instructions?
Interesting idea! Hmm.. Wonder how and where to access such data?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

OH1MTS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #16 on: 2013-11-07, 16:00:12 »
Perhaps system could read pesonal waether station data from little better equipments like m.nu has in weshop.
Maybe here http://en.ilmatieteenlaitos.fi/open-data.

OH1MTS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #17 on: 2013-11-12, 14:52:36 »
This morning I added R/H probe type including one temp probe in box, scanned the bus and SW discovered the probes OK but there was one extra temp sensor besides R/H. I deleted all in order to rename and scnned the bus resulting that I get my previous temp sensor and the inside R/H probe box but no R/H sensors.


Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1807
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #18 on: 2013-11-12, 15:04:47 »
It sometimes happens that scanning for more than one sensor simultaneously might miss one or more. Try temporarily disconnecting the sensor found by the scan and then re-scan the missing.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

OH1MTS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #19 on: 2013-11-12, 15:11:02 »
Ok, I was thinking to do that but wanted to ask first, will do that when next time in remote site. tnx.

OH1MTS

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #20 on: 2013-11-13, 12:00:22 »
That worked thanks, when opening the Temp R/H page in browser the R/H sensor is listed also with temp sensor whowing 0. R/H unser is OK. If I disable the sensor from bus list the R/H also gets deleted?

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1807
    • View Profile
    • Email
Re: No web access after FW update
« Reply #21 on: 2013-11-14, 08:57:11 »
... whowing 0. R/H unser is OK. ...
Not sure what you mean, hehe?

If I disable the sensor from bus list the R/H also gets deleted?
No, the RH sensor will remain as the RH sensor actually from the point of the WS looks like two devices.
Always include type of hard/software and version when asking for support.