Webswitch 1216H Support på svenska > Konfiguration av routrar, brandväggar, m.m

Kommer inte åt WS längre

<< < (4/5) > >>

Jan (Microbit):
Att det hände där var helt begripligt då en mix av HAM- och HOME-versionen kan få sådana effekter. Det är dock en helt annan femma om den ställer sig och startar om ideligen av att man t.ex byter webbserverns port i inställningarna.

Jan (Microbit):
Kom på att det skulle kunna vara nån inställning som är "mysko" och som därmed orsakar WSen problem. Ett grej att testa vore då att via Setup Manager-programmet fixa "factory defaults" och sen programmera upp den igen. Såklart ryker alla inställningar då, vilket kan vara lite knöligt om det är många men det kunde som sagt vara till hjälp.

Persson:

--- Quote from: Jan (Microbit) on 2014-10-22, 11:44:38 ---Kom på att det skulle kunna vara nån inställning som är "mysko" och som därmed orsakar WSen problem. Ett grej att testa vore då att via Setup Manager-programmet fixa "factory defaults" och sen programmera upp den igen. Såklart ryker alla inställningar då, vilket kan vara lite knöligt om det är många men det kunde som sagt vara till hjälp.

--- End quote ---
Vet inte om jag vill det med tanke på att den ska blanda upp alla tempsensorer som inte går att sortera... Det får gå ett tag till

Jan (Microbit):

--- Quote from: Persson on 2014-10-23, 19:34:02 ---Vet inte om jag vill det med tanke på att den ska blanda upp alla tempsensorer som inte går att sortera... Det får gå ett tag till

--- End quote ---
Sortera. Hmm... Det har aldrig fallit mig in att det vore önskvärt. Menar du att du har med flit anslutit dem i en viss ordning för att få dem sorterade som du vill ha dem?

Persson:
Jepp, gjorde en tråd om detta för nått år sedan men då verkade det svårt att få till

Här är den tråden
http://www.remoterig.com/forum/index.php?topic=1575.0

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version