Author Topic: Nano not hooking up  (Read 15761 times)

AE5OQ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Nano not hooking up
« Reply #15 on: 2015-03-18, 12:02:57 »
I turn the telephone off every evening, but I shut it down and removed the battery and still get the SIP error.
Armstead

dj0qn

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2223
    • View Profile
    • DJ0QN / K7DX
    • Email
Re: Nano not hooking up
« Reply #16 on: 2015-03-18, 12:13:53 »
Chris just confirmed that he sent me the settings for the wrong RRC, so that was my problem
the whole time. I was trying to connect to a TS-480 using the Elecraft Nano version.

73,
Mitch DJ0QN / K7DX

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Nano not hooking up
« Reply #17 on: 2015-03-18, 15:12:14 »
I turn the telephone off every evening, but I shut it down and removed the battery and still get the SIP error.
Armstead
Which program version of RRC Nano are you using? You said you have made sure the settings are ok, but wrong SIP password could(and should) give Sip Error 403 forbidden.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Nano not hooking up
« Reply #18 on: 2015-03-18, 15:12:52 »
Chris just confirmed that he sent me the settings for the wrong RRC, so that was my problem
the whole time. I was trying to connect to a TS-480 using the Elecraft Nano version.

73,
Mitch DJ0QN / K7DX
So, finally no more circles  ;)
Always include type of hard/software and version when asking for support.

AE5OQ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Nano not hooking up
« Reply #19 on: 2015-03-18, 16:10:22 »
I am running Nano 1.1.0 on a Samsung Galaxy S5 using AT&T cellular network.
Armstead

AE5OQ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Nano not hooking up
« Reply #20 on: 2015-03-18, 16:21:45 »
Guys thanks for your help! It is hard to know where to tweak when there are so many possibilities. I am now working!
I reentered the password again - very carefully. Thanks again,
Armstead

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Nano not hooking up
« Reply #21 on: 2015-03-18, 16:55:20 »
Guys thanks for your help! It is hard to know where to tweak when there are so many possibilities. I am now working!
I reentered the password again - very carefully. Thanks again,
Armstead
Excellent!  8)
Always include type of hard/software and version when asking for support.