Webswitch 1216H Support på svenska > Allmänt diskussionsforum

1-wire DS2408 support

<< < (2/8) > >>

Jan (Microbit):
"Eller nått" annat skrev jag, haha! Det finns tyvärr mycket mer "annat" på sommaren!  ;)

Semester på sommaren är nått man verkligen behöver här i den höga nord där snön ligger djup ännu  8)

Christer (Gotland):
Intressant tråd det här. jag hade kontakt med dig via mail före Jul vi pratade om att Denkovi boxen redan då. Håller på och bygger mitt hus ännu med tror att mitt behov blir typ 50-60 relän . En begränsning är ju 25 1-wire utgångar. Men om du lyckas fixa detta så skulle man då kunna ha 25st Denkovi boxar med 8st relä i varje=200 relän + inbyggda + Nexa relän.
Det vore ju himla bra. :)

Greven:
Kul att någon annan har kollat in Denkovi reläerna. Men är det så du har tänkt implementera detta Jan? I sådana fall blir det ju en makalös manick, oerhört kraftfullt  :D

Jan (Microbit):

--- Quote from: Christer (Gotland) on 2016-04-05, 19:41:13 ---Intressant tråd det här. jag hade kontakt med dig via mail före Jul vi pratade om att Denkovi boxen redan då. Håller på och bygger mitt hus ännu med tror att mitt behov blir typ 50-60 relän . En begränsning är ju 25 1-wire utgångar. Men om du lyckas fixa detta så skulle man då kunna ha 25st Denkovi boxar med 8st relä i varje=200 relän + inbyggda + Nexa relän.
Det vore ju himla bra. :)

--- End quote ---
Teoretiskt så blir det 8x25 reläer men i praktiken blir det annat som begränsar antalet, t.ex att sidan där man styr reläerna blir jättestor = jättetrög, hehe. Tänker mig att det måste läggas till en undernivå av sida för varje Denkovi-låda.

Greven:
Hallå. Att lägga reläerna i grupper om 8 låter som en bra idé och skulle passa mig utmärkt då jag har ett distribuerat 1-wire system. Kan t.ex. sätta Webswitchen och en grupp reläer i maskinrummet, en grupp i poolen och en i garaget osv. Snyggt med allt i DIN skåp också  8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version