RRC 1258 Support på Svenska > Konfiguration av RRC 1258

RRC 1258 Webinterfacet lägger av i Radioboxen - verkar fungera i övrigt

(1/3) > >>

SM0HEV:
Hej,

Webinterfacet i radioboxen (som jag når på det lokala LANet via datorn vid radion) funkar fint ca dag  eller så efter återstart- sen lägger det av, trots att radioboxen i övrigt verkar funka.  Har provat att köra ping-watchdogen men den verkar inte resetta boxen.  Finns det något sätt jag kan tvinga en återstart från kontrollsidan. Just nu är enda möjligen jag har är att bryta strömmen (i hela anläggningen :) ) vilket med återstart av datorer tar en bra stund.

/Jens - 0HEV

SM0HEV:
Kör för övrigt antennswitchen(  AS 1289) på samma nät ... det webinterfacet fungerar utmärkt - har aldrig haft något problem med det.

/jens

sm2o:
Det är tcp/ip stacken (3dje part) som lägger av men, den gör aldrig det av sig själv utan då den utsätts för överbelastningsattack. Det brukar hålla på några dagar som värst. Det finns inget sätt att resetta då heller utan att bryta strömmen. Prova ta bort portforwardingen i routern det brukar hjälpa.

/micke

SM0HEV:
Är det inte samma webinterface i AS 1289:an ?  Den råkar ju inte ut för nåt .. men det är klart den kör jag ju bara lokalt
/jens

SM0HEV:
Jag kör nu med DMZ - ingen port forwarding.
Är det RRC_web, port 80 som blir attackerad ?
Behöver jag den om jag bara kör webgränssnittet lokalt  eller används den porten för kommunikation även mellan burkarna?
Om inte kan man ju göra port forwarding bara för 13000-13002 ?

/jens

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version