Author Topic: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt  (Read 2535 times)

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Har bytt ut en accesspunkt och nu kommer jag inte åt webswitchen utifrån längre, har testat gjort om portforward osv via min telia router och har testat ändra från port 90 till 8001, (desperat försök) allt funkar hur bra som helts internt men den vägrar från utsidan. Använder eran DDNS tjänst. Har aldrig strulat förut

kan maila lite bilder och inställningar om någon av er inte har semester och är på hugget?  8)

/Peter

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #1 on: 2022-07-14, 20:19:03 »
Tar nog tillbaka det där med att det aldrig strulat förut för jag läste runt lite här och hittade min gamla tråd från 2014 som jag helt förträngt... Och ser att jag gjort samma grej igen, köpt en billig skit router att ha som accesspunkt och nu strular det  :o Big suprise..

Denna gång fick jag även tag i en som är helt på Polska, går inte att byta språk men billig var den! Måste använda Google translate för att fatta någonting överhuvudtaget.

Men, jag kopplade in webswitchen direkt på min telia huvud router och får endå ingen kontakt med den utifrån så?

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #2 on: 2022-07-14, 20:42:22 »
Vad betyder Error code 103?

TCP Error counter   4131879756
Webserver   1
« Last Edit: 2022-10-06, 21:04:12 by Persson »

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #3 on: 2022-07-18, 19:15:34 »
Är nog bara att lägga ner detta tills jag skaffat bättre prylar, fick problem med det mesta sen jag bytte till denna accespunkt..
Återkommer om jag får problem med med nya mesch nätverk till hösten  8)

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #4 on: 2022-08-29, 18:42:08 »
Ja, nytt nätverk och nu funkar allt igen.. Nästan, fick problem med att ett belysningsprogram inte ville funka, jag har ett väldigt enkelt program som drar ett relä när solen går ner och stänger det när soln går upp, men sen jag bytte till nyaste firmware så funkar det inte och när jag försöker gå in på programmen så hänger sig något, vad göra?


Får bara en ledsen gubbe  :(

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #5 on: 2022-08-29, 19:58:44 »
Skulle ju vara en bild med...

Detta kommer upp när jag trycker på "Auto control Programs"

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1810
    • View Profile
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #6 on: 2022-09-01, 09:07:40 »
4.93?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1810
    • View Profile
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #7 on: 2022-09-01, 09:10:23 »
?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte Webswitchen utifrån efter byta av accespunkt
« Reply #8 on: 2022-09-04, 20:33:02 »
Ja 4.93
Vart hittar jag "clear all programs" inte sett den tidigare?

Men nån av er måste ha fixat mitt program? Såg nu att det lyste på pannhuset och programet är ok och går att gå in på igen. Tusen tack!

Annars har switchen självläkt...