Author Topic: Kommer inte åt WS längre  (Read 5708 times)

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #15 on: 2014-10-22, 11:36:51 »
Att det hände där var helt begripligt då en mix av HAM- och HOME-versionen kan få sådana effekter. Det är dock en helt annan femma om den ställer sig och startar om ideligen av att man t.ex byter webbserverns port i inställningarna.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #16 on: 2014-10-22, 11:44:38 »
Kom på att det skulle kunna vara nån inställning som är "mysko" och som därmed orsakar WSen problem. Ett grej att testa vore då att via Setup Manager-programmet fixa "factory defaults" och sen programmera upp den igen. Såklart ryker alla inställningar då, vilket kan vara lite knöligt om det är många men det kunde som sagt vara till hjälp.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #17 on: 2014-10-23, 19:34:02 »
Kom på att det skulle kunna vara nån inställning som är "mysko" och som därmed orsakar WSen problem. Ett grej att testa vore då att via Setup Manager-programmet fixa "factory defaults" och sen programmera upp den igen. Såklart ryker alla inställningar då, vilket kan vara lite knöligt om det är många men det kunde som sagt vara till hjälp.
Vet inte om jag vill det med tanke på att den ska blanda upp alla tempsensorer som inte går att sortera... Det får gå ett tag till

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #18 on: 2014-10-23, 19:40:29 »
Vet inte om jag vill det med tanke på att den ska blanda upp alla tempsensorer som inte går att sortera... Det får gå ett tag till
Sortera. Hmm... Det har aldrig fallit mig in att det vore önskvärt. Menar du att du har med flit anslutit dem i en viss ordning för att få dem sorterade som du vill ha dem?
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #19 on: 2014-10-24, 13:05:08 »
Jepp, gjorde en tråd om detta för nått år sedan men då verkade det svårt att få till

Här är den tråden
http://www.remoterig.com/forum/index.php?topic=1575.0
« Last Edit: 2014-10-24, 13:09:51 by Persson »

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1796
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #20 on: 2014-10-24, 13:55:14 »
Jepp, gjorde en tråd om detta för nått år sedan men då verkade det svårt att få till

Här är den tråden
http://www.remoterig.com/forum/index.php?topic=1575.0
Det har nog tyvärr blivit förträngt  8) Och ja, det är en del knöligheter med det. I synnerhet som du vill ha det och inte bara typ i bokstavsordning.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
    • Email
Re: Kommer inte åt WS längre
« Reply #21 on: 2014-10-24, 17:52:11 »
Bokstavs ordning funkar. Då kan jag döpa dem 123... Osv