Author Topic: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0  (Read 7914 times)

DL6LAU

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« on: 2012-11-21, 12:33:46 »
We are testing a Kenwood TS2000 and are trying to get it to talk to the RRC micro client software/dongle.  We have the radio set to 57600 at the 1258 end. We have the mode at the radio end set to 4.  The micro client software connects to the radio end and we get audio. We have a green light on the RTP and RCC led is active 'sometimes'. We are trying HRD with no luck, it will never connect. 

Someone using the same setup by chance? Using the RC-2000 / TS-2000 combo all is fine ...

Thanks,

Carsten, DL6LAU

DL6LAU

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #1 on: 2012-11-21, 12:47:35 »
... ok - maybe our problem is also related to http://www.remoterig.com/forum/index.php?topic=1617.0?

So we will wait for the new release Roland announced. Roland, if you need another TS-2000 to access remotely just let me know ;-)

73ss

Carsten, DL6LAU

Steve Beattie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
    • Email
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #2 on: 2012-11-21, 12:53:17 »
Hi I run the same setup try setting the TS2000 to baudrate 384000 and use RRC Client 1.5.2 it should work

roland

  • Guest
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #3 on: 2012-11-21, 13:01:15 »
This problem has been fixed in release 1.6.1 which will be released today

DL6LAU

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Email
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #4 on: 2012-11-21, 15:18:37 »
... seems to work with 1.6.1 !!!

Carsten, DL6LAU

bbuff98

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Email
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #5 on: 2012-11-21, 19:39:07 »
Roland, 1.6.1 works perfectly

73 de KA8D

roland

  • Guest
Re: TS-2000 with RRC-Client 1.6.0.0
« Reply #6 on: 2012-11-21, 19:40:59 »
Good to hear guys :D