Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - LA9XKA

Pages: [1]
1
Allmänt diskussionsforum / Re: Kjøp av RRC Nano
« on: 2023-05-07, 23:24:13 »
Takker Micke!

Skal holde øynene oppe og sjekke regelmessig.

73 de LA9XKA - Per

2
Allmänt diskussionsforum / Kjøp av RRC Nano
« on: 2023-05-04, 12:38:13 »
Hvor kan man få kjøpt RRC-Nano K lisens nå?
Har en utgått gratisversjon (versjon 1.6.4), men finner ingen 'PRO' versjon å kjøpe på Google Play når jeg logger på med telefonen?

Derimot ligger det en eldre versjon (1.6.3) som jeg finner når jeg følger linken fra remoterig.com siden, men denne kommer altså ikke opp på telefonen med Google Play.

Update:

Når jeg ser nærmere på dette så supporterer versjon 1.6.3 (Pro versjonen) ikke Samsung S-8+ (Samsung SM-G955F) mens den nyere testversjonen 1.6.4 gjør dette.

Håper det kommer en oppdatering av PRO versjonen til 1.6.4 med støtte for denne telefonen snart?

73 de LA9XKA - Per

3
Hei

Jeg har sendt deg en mail med konfig etc., gi meg beskjed hvis den ikke kommer igjennom.

73 de LA9XKA - Per

4
Beklager et sent svar, men det er ikke så lett å få koordinert med personell på radio-siten.

Vi har fått 'vaktmesteren' til å slå strømmen på radio-enheten av/på og det var da mulig å slå på radioen med frontpanelet igjen. Imidlertid var problemet tilbake neste dag. Etter å ha gjort dette noen ganger ser det ut til at det kun er mulig å slå på radioen en gang fra frontpanelet etter at strømmen til radioen har blitt resatt?

Er dette et kjent problem?

73 de LA9XKA - Per

5
Takk for svar Micke.

Vi prøver å få noen til å sjekke radioen, eventuelt resette den. Poweret benyttes også som strømforsyning for RR boksene så vi vet at det fungerer, men det kan jo være sikring mot radio eller at det er oppstått feil på radioen.

73 de LA9XKA - Per

6
Jeg prøver å hjelpe en venn som har Control-RRC her i Norge og Radio-RRC stående på sitt hus fritidshus.
Radio som benyttes er Icom 7100.
Forbindelsen er fiber i begge ender.
Denne har nå fungert i lengre tid uten store problemer, senest i går kveld, men i dag er det ikke mulig å starte opp radio. Når man trykker på Power knappen blinker det så vidt i radioen før den slår seg av igjen.

Jeg har lagt ved en status utskrift fra Radio-RRC, vil anta det som er av betydning her er: Connection status - Faulty (See below) og UDP cmd status - Error(0). Etter noen sekunder går status tilbake til normalt med Connection status - Disconnected

Vi har prøvd å resette RRC i begge ender uten at det hjelper.

Det kan også nevnes at det er en AS-1289 antenneswitch og to RC-1216H for hhv. PA og antennerotor som alle fortsatt fungerer ok.

Håper noen har noen tips for å løse dette?

73 de LA9XKA - Per

7
General discussion forum / Audio dropouts
« on: 2016-12-21, 22:20:10 »
We have set up an remote station using an IC-7100 with a quite nice bandwidth (100 Mbit control / 50 Mbit radio end) but with a noticeable ping delay of a quite stable ~100 ms. However we are experiencing very annoying short RX audio dropouts. The TX audio doesn't seem to have these dropouts. From the manual I find three parameters influencing audio transfer, RX jitter buffer size, RX jitter delay and Audio packet size.
Any advice on what to change and the range?

Also should the radio end / control end or both be adjusted?

73 de LA9XKA - Per

Pages: [1]