Author Topic: Ändra platser i temperatur listan  (Read 9724 times)

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Ändra platser i temperatur listan
« on: 2012-10-24, 22:49:49 »
Går det inte att byta plats i listan på one-wire grejerna? Jag har nu 10 temp sensorer men jag skulle vilja sortera dem bättre, just nu är de lite huller om buller.

Helst skulle jag vilja kunna gruppera dem lite också, alltså kunna lägga in ett mellanrum tex

Stortank Topp
Stortank Mellan
Stortank Botten

Kulvert Laddning
Kulvert Retur

Tekniktank Topp
Tekninktank mellan
Tekniktank botten

Framledning
Retur

Åsså en fråga, varför måste det vara tre nollor bakom ibland? Inget viktigt men lite störande :)
Bifogar en skärmdump på vilken meny jag surrar om.

I övrigt är jag väldigt nöjd med produkten, stabil, säker och gör precis som den ska.

/Peter

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Ändra platser i temperatur listan
« Reply #1 on: 2012-10-25, 08:41:51 »
Det du föreslår är i sig något som definitivt skulle underlätta inte bara i 1-wire-menyn. Kruxet är dock att Webswitchen är ett litet "inbyggt" system där man har tillgång till väsentligt sämre resurser än i t.ex en PC varför det tar mycket tid att utveckla sådana saker. Det kräver också alltmer av hårdvaran där främst arbetsminnet(RAM) snabbt förbrukas, vilket i sin tur leder till ännu krångligare programmering för att få till det man önskar  ;)

Vilken programversion har du i Webswitchen? Jag tror (tyvärr) att det är ännu fler decimaler i senaste versionen, hehe! Det är helt enkelt så att jag valde att visa så många som finns från givarna. Planer på att införa en inställning där man kan välja antalet decimaler finns dock.
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Ändra platser i temperatur listan
« Reply #2 on: 2012-10-25, 13:17:07 »
Ok, då förstår jag :)

Jag kör:

Product   : 1216H WebSwitch
Software  : 2.6
Hardware  : 1
Bootloader: 1.9

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Always include type of hard/software and version when asking for support.

Persson

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • Email
Re: Ändra platser i temperatur listan
« Reply #4 on: 2013-01-15, 16:53:33 »
Ser mycket trevligare ut med en decimal  :)

Jan (Microbit)

  • Software Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1829
    • View Profile
    • Email
Re: Ändra platser i temperatur listan
« Reply #5 on: 2013-01-15, 16:57:45 »
Ser mycket trevligare ut med en decimal  :)
Smaken är som baken.... ;-)
Always include type of hard/software and version when asking for support.