Author Topic: CW blir fel när jag kör remote  (Read 3215 times)

SM7BKZ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
    • View Profile
    • Email
CW blir fel när jag kör remote
« on: 2021-11-26, 13:28:06 »
Hej uppe i kylan, allt väl hoppas jag.
Nu till mitt problem:
CW går inte att köra utan fel, den fördröjning som uppkommer via internet gör att tex V blir 4, SM7 .... _ _. ... osv.
Jag har inte tänkt på problemet tidigare men inte kört CW remote.
Går det att lösa???
73 / Stig / BKZ

sm2o

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3024
    • View Profile
    • sm2oan
    • Email
Re: CW blir fel när jag kör remote
« Reply #1 on: 2021-11-26, 13:58:21 »
Hej

Öka Key delay tills det blir bra, minst 50 ms behöver du ha

är det så dåligt att det blir paketförsluster då går det inte att göra nått , man kan inte återskapa packet som försvinner helt, men då borde du märka det på ljudet oxo

73 de micke

SM7BKZ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 104
    • View Profile
    • Email
Re: CW blir fel när jag kör remote
« Reply #2 on: 2021-11-26, 14:07:52 »
Tack micke, skall kolla.