Author Topic: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0  (Read 18265 times)

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Hi,

I have a problem with the connection.
Two or three connections are not a Problem.
After then a new connection is established but no sound and no frequency appears.
I need to reboot my smartphone.
Then everything is ok, but for two or three connections only. -> reboot smartphone

RRC 2.86
Galaxy Note 3 with Android 5.0

73,
Uwe

 

RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #1 on: 2015-08-06, 10:26:44 »
Would it be possible that I could test from here.
In such case send me a PM with the Nano settings needed to connect and which Nano client we are talking about (K, Y, I or E)

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #2 on: 2015-08-06, 13:44:24 »
Same problem with the new version.
Only three connects are possible. then I need to reboot my smartphone.

73,
Uwe
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #3 on: 2015-08-06, 15:01:50 »
Which client are you running. Kenwood, Elecraft, ICom or Yaesu ?

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #4 on: 2015-08-06, 16:06:38 »
Kenwood (TS-2000)

RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #5 on: 2015-08-06, 16:45:13 »
I got a new version of the client, is that right ?
Sorry, still the same Problem
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #6 on: 2015-08-06, 16:46:53 »
I can now repeat the problem. Slowly getting there ...

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #7 on: 2015-08-06, 16:50:22 »
You can connect my client, if you want.
Sent you a @mail this morning.
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #8 on: 2015-08-06, 16:51:20 »
Thanks a lot. Will connect tomorrow

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #9 on: 2015-08-06, 16:51:58 »
No problem, good luck  :)
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

sm2sum

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
    • Email
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #10 on: 2015-08-08, 12:18:23 »
Hi

Same problem here
I connect and Radio starts but after 2-3 seconds is disconnected, audio is still there.
After one more connect my phone has to be rebooted and so on.

Peder
K3 twin
Mobile internet
Dovado router

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #11 on: 2015-08-12, 09:58:29 »
There's an update since yesterday on Google Play.
Does it work better for you guys ?

dl2nd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #12 on: 2015-08-12, 10:57:39 »
Hi Roland,

I have already installed the updates this morning.
Made more than 10 connects/disconnects without a smartphone reboot.
Looks good :)
You did a great job. Thank you very much. I am appreciate that.

Uwe
« Last Edit: 2015-08-12, 11:00:12 by dl2nd »
RRC 2.91, Galaxy Note 3 with Android 5.0, Kenwood (K) Nano (TS-2000), RRC-Micro 1274B

roland

  • Guest
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #13 on: 2015-08-12, 11:02:03 »
Great to hear that Uwe :D

SV1DH

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
    • Email
Re: Problem with Connection since RRC Nano Service 2.0
« Reply #14 on: 2015-08-12, 16:24:23 »
I have almost the same problem after late updates, but even worst. I CANT connect anymore, even after reboots. The app indicate CONNECTED but no audio nor frequency indication. Also DISCONNECT works OK but nothing more.
Setup here is the same as long ago SONY XPERIA T3 and latest, installed yesterday, updates of NANO-S 2.0.2 and NANO-K 1.2.2.
Any advice, pse??